Centenna voor een AG Neovo monitor

 Als je werkt in een omgeving zoals een ziekenhuis of tandartspraktijk dan weet je ook hoe belangrijk hier hygiëne is. Dit staat meestal bovenaan. En daarom is het ook logisch dat op dergelijke plaatsen weinig wordt gewerkt met toetsenborden zoals dat in andere kantoorsituaties wel gebeurd. Hiervoor heb je speciale hoezen die je over het toetsenbord kan plaatsen. Hierdoor blijft het schoon en is het toetsenbord ook gemakkelijker om schoon te houden. Een dergelijk toetsenbord kan je online bestellen via Centenna.

Goed werken met hygiëne hoog in het vaandel

Centenna is een webshop waar ze behalve hygiënische toetenborden van het merk Man & machine nog veel meer verkopen. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan beeldschermen die gebruikt kunnen worden op diverse locaties in het ziekenhuis en de omgeving, Als je dit graag wil bestellen kan je een speciaal klantformulier invullen, dan kan je eenvoudige grotere bestellingen plaatsen en dat is handiger met het afdragen van de belasting.

Meer weten over Centenna en hun manier van werken?

Surf naar de website, hier vind je alles over de manier van werken. Koop hier voortaan ook je AG Neovo Monitors.  Of vul het contactformulier in en stel direct je vraag aan de medewerkers van Centenna.