Nederlandse producten bestellen

Zit u in het buitenland voor een langere periode, dan kan het zo zijn dat u specifieke Nederlandse producten mist. Toch is het mogelijk om uw Nederlandse producten bij u in het buitenland te krijgen. U kunt nu online uw producten bestellen en het wordt gewoon bij u afgeleverd in het buitenland. Bij Dutch Expat Shop bent u hiervoor aan het juiste adres. U kunt bij Dutch Expat Shop onder andere terecht voor Libresse string towels of Calvé pindakaas.

De producten van Dutch Expat Shop

Dutch Expat Shop is de online supermarkt en maakt het voor u mogelijk om Nederlandse en Belgische producten naar het buitenland te verzenden. Op deze manier heeft u razend snel uw favoriete producten in huis. In het assortiment van Dutch Expat Shop vindt u veel verschillende producten. Ze hebben ruim 15.000 Nederlandse producten bestaande uit ruim 400 echte merken. De producten worden naar u opgestuurd, overal in de wereld. Uw bestelling wordt verstuurd tegen het laagste bezorg tarief, zo betaalt u nooit te veel.

Producten bestellen

Bent u benieuwd naar de producten van Dutch Expat Shop en wilt u ook graag uw favoriete Nederlandse producten online bestellen en laten bezorgen in het buitenland? Ga naar de site voor het volledige aanbod en voor meer informatie. Ook kunt u altijd contact opnemen met Dutch Expat Shop.