Factuur maken doe je met Workspace

Als zelfstandig ondernemer wil je goed en professioneel overkomen bij je klanten. Maar je hebt niet altijd de middelen om het er zo strak uit te laten zien als bij een grotere bedrijf. Dan moet je maar even creatief zijn, want mogelijk is het zeker. Met het programma Workspace kan je eenvoudig een strakke en professionele factuur maken.

Een factuur in eigen stijl

Wil je een factuur maken in de stijl van je onderneming? Dat kan! Bij Workspace stel je je eigen huisstijl in op de factuur waardoor de factuur echt past bij de totaaluitstraling. Daarnaast kan je het programma Workspace ook voor andere zaken gebruiken. Houd er bijvoorbeeld je urenadministratie mee bij en zorg hierdoor voor een strakke uitstraling en een uiteindelijke factuur die ook klopt met het aantal bestede uren aan een opdracht.

Meer weten over Workspace?

Surf naar de website en meld je aan! Je kan het gebruiken voor verschillende zaken en omdat alles met elkaar is verbonden werkt het snel en efficient. Uren uit de urenregistratie komen rechtstreeks op de factuur terecht. En houd straks ook je urenregistratie bij via dit programma van Workspace. Meer informatie over de urenregistratie vindt je op de website, daarvoor klik je hier.