NBD Auctions is een eenvoudige online veilingsite

De online veilingen website van Nederland? NBD Auctions! Ik was op zoek naar een zeer divers aantal producten, en in plaats van op bij verschillende sites op de producten te moeten bieden kon dit allemaal bij NBD Auctions. NBD Auctions heeft namelijk een heel divers assortiment waar je terecht kunt van stofzuigers tot auto’s. Daarnaast was het bied proces ook heel eenvoudig. Ik zocht naar mijn producten, ik registreerde mij, ik bood op producten, betaalde deze producten en haalde deze op bij het afhaaladres. 

Gemakkelijke veilingen

Wanneer u een bod heeft geplaatst en dit bod is het hoogste bod bent u de nieuwe eigenaar van dat product. Het bod is bindend dus u kunt dit niet meer verwijderen of gewijzigd worden. U kunt het product ter plaatse met pin betalen, maar ook kunt u er voor kiezen om het contant te betalen of het per bankoverschrijving te voldoen.

Registreren bij NBD Auctions

Wilt u zich registreren bij de online veiling site NBD Auctions? Dit kan gemakkelijk op de website door midel van het registratie formulier. Na het invullen zult u een bevestigingsmail krijgen en kunt u meebieden op de producten. Voor vragen kunt u terecht op bij het contactformulier op de website.