Een hockeystick voor uw kind

Al een tijdje online op zoek naar een hockeystick voor uw kind? Junior Hockey is de eerste webwinkel met hockeystick voor kinderen. Wilt u dus een kinder hockeystick bestellen? Doe dit dan bij de eerste junior hockeyspecialist in Nederland. De hockeysticks zijn in verschillende kleuren en merken verkrijgbaar. Voor iedere smaak en voor ieder budget zit er dus wat tussen. Speciaal voor de kinderen zijn de hockeysticks voorzien van vrolijke en opvallende kleurtjes. Daarnaast zijn er ook leuke grips verkrijgbaar in verschillende designs om de hockeystick nog meer kleur mee te geven.

Niet alleen hockeysticks

Bent u op hockeysticks na ook nog op zoek naar onder andere hockeyschoenen, een hockeytas en/of protectie voor tijdens het hockeyen?  Ook hiervoor kunt u terecht bij Junior Hockey. Alle producten van Junior Hockey zijn van felle kleurtjes voorzien, zeer geschikt voor alle kinderen. De merken die Junior Hockey verkrijgbaar heeft bestaan onder andere uit Dita, Grays, TK en Eppo.

De eerste junior hockeyspecialist

Heeft u nog vragen of zijn er nog enige onduidelijkheden over bijvoorbeeld de hockeykleding kind van Junior Hockey? Dan kunt u via de telefoon of mail contact opnemen. Een van de medewerkers zal u dan vriendelijk en zo goed mogelijk verder helpen.