Mediation voor hulp bij uw geschil

Heeft u een zakelijk geschil en bent u op zoek naar een organisatie die u bij dit geschil kan helpen? Bij HG-nus in Elst bent u dan aan het juiste adres. Bij HG-nus zijn ze gespecialiseerd in interim management, organisatieadvies, coaching en mediation. HG-nus treed voor u op als bemiddelaar in een geschil en is de mediator nabij Arnhem.

De mogelijkheden bij HG-nus

Naast zakelijke conflicten, kunt  u ook bij HG-nus terecht voor familiezaken. Ze kunnen u helpen bij onder andere familiemediation, zakelijke conflicten, echtscheidingsmediation, privéconflicten, coaching, organisatieadvies, interim management en bestuursrecht. HG-nus hanteert een persoonlijke aanpak. Zij zijn voor u een oplossingsgerichte gesprekspartner vanuit een daadkrachtige en mensgerichte benadering. HG-nus maakt gebruik van een uitgebreid en gevarieerd netwerk en is zo in staat om hele specifieke kennis in te zetten.

Informatie over mediation in Gelderland

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij HG-nus? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak om de vele mogelijkheden te bespreken. Op de site vindt u onder andere de contactgegevens van HG-nus. Ook kunt u hier terecht voor meer informatie over mediation in Gelderland, het bedrijf, de werkwijze en de mogelijkheden voor u. Zoek naar een oplossing samen met HG-nus, ze staan graag voor u klaar.