Hoe ga ik als ouder om met ADHD? ADHD Nederland denkt met u mee!

ADHD en ADD zijn psychische aandoeningen die steeds vaker gediagnosticeerd worden. Vaak is het een opluchting omdat het een verklaring geeft voor vervelende psychische problemen, zowel bij kinderen als bij volwassenen. Maar eenmaal gediagnosticeerd, wat dan? Vaak blijven er nog een hoop vragen liggen. Gelukkig is er ADHD Nederland, zij denken mee over de omgang met ADHD.

“Ik heb ADHD, en nu?”

ADHD zorgt vaak voor een hoop onrust in iemands leven. Als degene eenmaal is gediagnosticeerd betekent dat niet dat de onrust direct is verdwenen. Helaas is er geen genezing mogelijk van deze aandoening, hoewel sommige mensen ervoor kiezen om de symptonen te onderdrukken met medicatie. ADHD Nederland kijkt ook naar alternatieve oplossingen. Want vaak valt er veel winst te behalen met een aantal veranderingen in het leven die er vooral op gericht zijn om de chaotiek, onrust en gespannenheid weg te nemen.

Çh3>Ook een adviesgesprek met een ADHD Coach?

Zou u ook graag eens met een professional over ADHD willen praten, misschien over uzelf of over een van uw kinderen? Bij ADHD Nederland kan u zo snel mogelijk geholpen worden. En dat is toch prettig, zo kan u snel beginnen met nieuwe oplossingen in uw leven. Maak direct een afspraak via de website van ADHD Nederland!