Het beoordelen van meubelklachten

Wanneer u klachten over meubels heeft en u niet weet wat u er mee aan moet, kunt u Van Beek expertise inschakelen. Van Beek expertise kan uw klachten beoordelen als onafhankelijk deskundige. Door de jarenlange ervaring kunnen zij snel een goede inschatting maken op het gebied van klachten en schades. Ze geven u na de beoordeling een duidelijk advies over de schuldvraag en het mogelijke herstel.

Klachten beoordelen

Van Beek expertise zorgt voor een professionele en vakkundige benadering van meubelklachten. Van Beek heeft zich gespecialiseerd in de technische beoordeling van klachten en geschillen en kunnen u daarom goed helpen. Na de beoordeling van uw klacht maken ze een helder en overzichtelijk rapport op. Het rapport is voorzien van een duidelijke conclusie en als het mogelijk is ook hersteladvies. Van Beek richt zich voornamelijk op gestoffeerde meubelen, houten meubelen en gelakte meubelen. U kunt hierbij denken aan keukens, bedden, woningtextiel, vloeren en woningstoffering.

Meer informatie over Van Beek

U bent bij Van Beek verzekerd van een snelle afhandeling van aanvragen, zodat u snel duidelijkheid krijgt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Van Beek expertise, de meubelexpert? Ga naar de site voor meer informatie of neem contact op en zij helpen u verder.