Advies over natuur en landschap

Bent u op zoek naar ecologisch advies? Bureau Viridis kan u dan voorzien van het juiste advies. Bureau Viridis is een ecologisch adviesbureau voor natuur en landschap. Viridis werkt landelijk en onafhankelijk, maar ook creatief, flexibel en doelgericht. Viridis kan u voorzien van advies over flora en fauna, natuur en landschap.

Het team van specialisten

Bureau Viridis bestaat uit een team van specialisten die u kunnen begeleiden bij verschillende projecten. Voorbeelden van projecten zijn ruimtelijke ontwikkeling, natuuronderzoek, advisering en soortenonderzoek. De specialisten hebben meedere specialisaties, waaronder wetgeving, ecologische begeleiding, quickscans, inventarisaties, beheerplannen en natuurtoetsen. Bij Bureau Viridis werken ze voor de overheid, waterschappen, organisaties, bedrijven en particulieren. Het bureau heeft veel ervaring opgedaan en kan u daarom goed van dienst zijn. Het bureau is gespecialiseerd in begeleiding en onderzoek en in het presenteren van de resultaten.

De verschillende mogelijkheden bij Bureau Viridis

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Bureau viridis en wilt u meer informatie? Ga naar de site of neem contact op met het adviesbureau. Ook kunt u op de site vrijblijvende informatie aanvragen en zij voorzien u hiervan. Wilt u direct voorzien worden van ecologisch advies of een afspraak maken voor ecologisch onderzoek? Neem dan contact op en zij helpen u verder.