Gekocht voor lagere prijs

Sinds kort heb ik mij ingeschreven op de online veilingen website van NBD Auctions. Zelf vind ik het enorm leuk om online mee te bieden op de producten die ik zelf graag in huis wil hebben. Datgene wat mij zo opvrolijkt tijdens de veilingen, is dat ik zelf volledig de prijs in de hand heb en hierdoor nooit teveel voor een product zal betalen. Zelf bied namelijk het bedrag voor een bepaald product wat ik waard vind, en biedt iemand meer, dan kan ik deze persoon vervolgens overbieden. Echter heb je natuurlijk altijd een bepaalt bedrag in je hoofd, wat het maximale is om te bieden.

Sauna goedkoop gekocht

Afgelopen maand heb ik meegedaan met het bieden op een sauna die op de veiling werd aangeboden door NBD Auctions. Echter had ik direct de prijs voor de sauna online opgezocht en ben ik vervolgens gaan bieden op het product. Als winnaar kwam ik eruit, want ik had het hoogste bod! Echter lag dit bod vele malen lager dan de waarde van de sauna, waardoor ik dus goedkoop gescoord had!

Goedkoop bieden

Wilt u ook meebieden op de veiling online? Maak dan spoedig een account aan en wie weet bieden wij binnenkort op hetzelfde product!