Een leuke verassing

Tijdens de kerstdagen is het altijd leuk om juist iemand waarvan zij het niet verwacht te verassen met iets heerlijks. Zo laat ik champagne bezorgen bij een goede vriendin van mij, die momenteel aan de andere kant van het land woont vanwege haar studie. Echter heeft zij een enorm moeilijke tijd achter de rug en heb ik daarom samen met andere oud-vriendinnen ervoor gezorgd dat ook zij tijdens de kerstdagen een leuke lach op haar gezicht zal gaan krijgen. Een dag voor kerst zal de champagne namelijk bezorgd worden en daarnaast zullen wij ook bloemen versturen!

Bezoek brengen op 2e kerstdag

Het zal bovendien niet alleen bij het bezorgen van champagne en het versturen van bloemen blijven, want samen met alle oud-vriendinnen zullen wij op de 2e kerstdag naar het hoge noorden afreizen om hier samen met onze oud vriendin kerst te gaan vieren. Hopelijk is op deze dag de heerlijke champagne die wij hebben laten bezorgen nog niet ontkurkt, zodat wij deze met haar zouden kunnen nuttigen!

Champagne laten bezorgen?

Wilt u ook champagne bij iemand op het adres laten bezorgen, als verassing tijdens deze feestdagen? Of wilt u niet champagne bezorgen, maar bloemen versturen? Surf dan naar de website van Boeketcadeau!