Een nieuwe dakkapel? De eerste stap is een tekening

Voor een verbouwing aan uw woning zoals bijvoorbeeld een dakkapel, het vervangen van de kozijnen of iets heel anders dan moet er worden begonnen met de eerste concrete stappen. Eerst maar eens bedenken wat u eigenlijk precies wil. Hiervoor kunt u contact opnemen met een bouwkundig tekenaar. Zij maken van uw ideeën een concreet plan, bijvoorbeeld door RVN Cad Service.

Hoe werkt RVN Cad Service?

U huurt via RVN Cad Service een bouwkundig tekenaar in die u van een professionele tekening kan voorzien. Via de website kunt u diverse ‘pakketten’kopen waar de diensten van een bouwkundige tekening bij in zitten. Een pakket bestaat bijvoorbeeld uit een tekening met uiteenlopende details en ze vragen voor u een vergunning aan bij de gemeente. Op deze manier kan bij stap 2 de aannemer direct aan de slag met het realiseren van uw plannen.

Een bouwkundige tekening van RVN Cad Service

Een bouwkundige tekening kunt u laten maken door RVN Cad Service. Of u nu graag een nieuwe dakkapel wilt, mooie nieuwe kozijnen of een aanbouw aan uw huis. Met een tekening is de eerste stap al gezet! Meer weten hierover? Surf naar de website van RVN Cad Service  en laat uw dakkapel ontwerpen!