B en B in Frankrijk

Bent u toe aan rust en op zoek naar een vakantie in een rustgevende omgeving? La Perle d’Anrosey is voor u dan het ideale verblijf. La Perle is een B & B in Frankrijk in een onbekende omgeving waar geen massatoerisme is. Hier geniet u van de ruimte en de rust in een authentiek landhuis.

Rust en ruimte

Bij B & B La Perle in Frankrijk kunt u genieten van de rust en de ruimte. U verblijft in het authentieke Franse landleven, waar u heerlijk kunt wandelen door de bossen en fietstochten kunt maken over de heuvels. Ook kunt u uitstapjes maken in de omgeving. U kunt naar Langres, de stad van Diderot, de abdij van Auberive, Dijon, de Citadel in Besancon of de beroemde kapel van Le Corbusier in Ronchamp. Bij La Perle is het werkelijk thuiskomen. U kunt in de tuin van twee hectare een lekker kopje thee of glaasje wijn drinken en aanschuiven bij de table d’hôtes.

Informatie

U bent van harte welkom bij La Perle d’Anrosey. U kunt hier terecht voor een prijstechnisch en zeer aantrekkelijk verblijf. Op de site kunt u direct reserveren. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met La Perle en zij helpen u graag verder.