Zoekt u een retro scooter?

Droomt u er al jaren van om een retro scooter te kopen? Dan bent u bij Voordeelscooters geheel aan het juiste adres. Deze aanbieder heeft prachtige retro scooters van uitstekende kwaliteit maar voor tweedehandsprijzen! Hoe kan dit eigenlijk? Voordeelscooters onderhandelt bij de inkoop van de scooters stevig, net zo lang tot ze een geschikte prijs denken te hebben gevonden. Zo kunnen ze de scooters voordelig aan u aanbieden. Dat is wel zo prettig voor de portemonnee! Blijft het financieel gezien ook nog leuk. Meer informatie over retro scooters treft u in dit blog of op de website van Voordeelscooters. 

De Senzo Retro GT2 Cremé wit.

Deze scooter krijgt u tijdelijk met een gratis hoog windscherm. Dit geldt echter niet in combinatie met een bundelvoordeel. Deze scooter heeft een fraai en brede structuur. Daarnaast beschikt deze scooter over mooie chrome accenten.  De knipperlichten zijn fraai afgewerkt in de voorkap. De zithoogte is laag en er zijn veel accessoires mogelijk! Deze scooter is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Bestel de scooter online!

Om een retro scooter te bestellen kunt u terecht op de website van Voordeelscooter. Tevens bent u ook van harte welkom in de winkel in Rotterdam om daar de scooters te komen bekijken of om een testritje te maken.