Zoekt u een iPhone reparatie in Tilburg?

Bent u op zoek naar een iPhone reparatie in Tilburg? Dan bent u bij de Smartphone-Express geheel aan het juiste adres. Bij de Smartphone-Express kunt u terecht voor reparatie, service en / of onderhoud van je geliefde iPhone. Heeft u bijvoorbeeld een gebroken glas? Wellicht een kapot touchscreen, een defecte accu, last van waterschade, softwareproblemen of welk probleem dan ook: dit bedrijf helpt u graag verder! Zij hebben altijd een oplossing voor u. 

Meer over de Smartphone-Express

Wie of wat is de Smartphone-Express? Dit is een erg jong bedrijf die is opgericht in 2013. Ze zijn gespecialiseerd in de inkoop, de verkoop, de reparatie en het onderhoud aan iPhones, iPods, Smartphones en Tablets. Dit voor de particuliere markt. Er is vaak 90% op voorraad van alle onderdelen. Zo kan uw iPhone snel gerepareerd worden. U kunt bij dit bedrijf ook de juiste en benodigde accessoires bestellen.

De aantrekkelijke tarieven

Het bedrijf werkt met aantrekkelijke tarieven. Dat is wel zo voordelig en prettig voor de portemonnee. Bij dit bedrijf bent u altijd verzekerd van service en kwaliteit. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor dit bedrijf? Neem dan contact op. U wordt graag verder geholpen. U kunt uiteraard ook altijd even langskomen in de winkel van Smartphone-Express.