Workspace maakt administratie een stuk gemakkelijker

Heb je als ZZP’er wel eens moeite met het bijhouden van je administratie? Dan ben je niet alleen. Gelukkig zijn hiervoor speciale systemen ontwikkeld die het bijhouden van de administratie een stuk gemakkelijker maken. Een van deze systemen is Workspace. Hiermee kan je gemakkelijk een factuur opstellen, maar ook direct versturen en alles wordt bijgehouden in een systeem. Wil je ook eenvoudig een factuur maken?

Maak het jezelf gemakkelijk!

Offreren, factureren het wordt opeens een stuk gemakkelijker
Als ZZP’er is het niet alleen belangrijk dat je administratie op orde is. Het is ook belangrijk dat je het netjes overbrengt aan de klanten. Dat begint al bij het opstellen van een offerte. Door een offerte te ontwikkelen die voor de klant begrijpelijk is en prettig leesbaar kom je betrouwbaar over als bedrijf. En het mooiste is natuurlijk als de offerte ook direct in de huisstijl is van het bedrijf.  Een programma wat dit mogelijk maakt is Workspace.

Een factuur in eigen huisstijl

Workspace is een systeem waar je eenvoudig een offerte in kan maken en ook direct een factuur vanuit kan draaien. Met een bepaald programma houd je de uren, dit doe je via urenregistratie van Workspace.