Wilt u een smoothie bar huren?

Heeft u binnenkort een evenement en wilt u daarvoor graag een smoothie bar huren? Dan helpt Smoothiebar Nederland u graag verder. Middels dit bedrijf wordt uw evenement echt een feest! Een smoothie bar doet het goed op verschillende soorten evenementen. Of het nu om een festival of een congres gaat. Daarnaast is een smoothie bar ook nog eens heel erg praktisch. Dit bedrijf is een all-inclusive leverancier. U hoeft enkel een plek te reserveren dan wordt de rest voor u door het bedrijf geregeld. 

Over de smoothie bars

U kunt de smoothie bars in verschillende formaten krijgen. Ook beschikt elke bar over een led-verlichting. U kunt de bar met stijlvolle stickers volledig naar uw bedrijf branden. De menukaarten kunnen kosteloos voorzien worden van uw logo of uw naam. Middels de authentieke houten fruitkisten en vazen met vers fruit kan er gezorgd worden voor een aantrekkelijke en unieke uitstraling.

Wilt u een offerte aanvragen?

Bent u benieuwd naar de prijzen van deze smoothie bars? Dan kunt u terecht op de website van Smoothiebar Nederland. Hier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Uiteraard kunt u hier ook meer informatie vinden over de smoothie bars. U kunt er ook referenties lezen.