Wilt u een ooglidcorrectie?

In de loop der jaren wordt zowel het lichaam als uw geest ouder. Daar is helemaal niets mis mee maar het kan wel voor lichamelijke problemen zorgen. Bijvoorbeeld hangende oogleden. Dit kan een vermoeiend gevoel, hoofdpijn en slecht zicht opleveren. De huid rondom uw ogen verslapt namelijk in de loop der jaren en uw ooglid kan daardoor over het oog gaan hangen. Niet heel fijn vindt u wel? Bij de Huisartskliniek kunt u een ooglidcorrectie uitvoeren. Bent u benieuwd naar meer informatie over zo’n ooglidcorrectie? Dan moet u zeker even verder lezen. 

De ingreep

Wij werken met speciaal opgeleide artsen. Deze artsen zijn ervaren én gespecialiseerd in het uitvoeren van een bovenooglidcorrectie. Dit klinkt als een heftige ingreep maar dit valt wel mee. Sterker nog: het is zelfs een relatief kleine ingreep. De ingreep wordt onder lokale verdoving uitgevoerd. Ondanks dat het geen grote ingreep is begrijpen wij dat u wellicht eerst een vrijblijvend adviesgesprek wilt. Dit is uiteraard mogelijk. Wij bespreken samen met u de mogelijkheden en het te verwachten resultaat.

Het inplannen van een vrijblijvende afspraak

Wilt u een gratis en vrijblijvende afspraak inplannen met een arts in uw buurt? Ga dan naar onze website. Onze artsen helpen u graag verder tijdens het persoonlijke adviesgesprek.