Weinig problemen door onderhoud

Bent u gek op houten vloeren en heeft u zelf ook een nieuwe vloer in uw huis laten plaatsen, maar vind u dat deze nodig aan onderhoud toe is? Laat dan zo spoedig mogelijk uw houten vloer schuren door een echte specialist bij u uit de regio, namelijk Maerssens Vloerenhuys. Maerssens Vloerenhuys is een echte specialist op het gebied van zowel houten vloeren als een parketvloer en kan ervoor zorgen dat uw vloer weer helemaal in beste conditie verkeert. Het is zaak om regelmatig uw vloer te laten onderhouden, want op deze manier zult u ervoor zorgen dat uw vloer ontzettend lang mee zal gaan. 

Nooit problemen door onderhoud

Zelf laten wij regelmatig onze vloer onderhouden door de specialist en hierdoor hebben wij dan ook nooit gezeur gehad met problemen aan onze vloer. Onze vloer hebben wij een aantal jaren geleden laten zetten door de specialist en vervolgens komen zij eens per jaar kijken naar de staat van onze vloer. Op deze manier houden wij onze vloer altijd goed in de gaten en profiteren we maximaal van onze vloer.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over het laten onderhouden, het repareren, of het laten renoveren van de vloer? Surf dan naar de website van Maerssens Vloerenhuys!