Voor vaccinaties Tanzania gaat u naar Thuisvaccinatie.nl

Als u binnenkort op vakantie gaat naar Tanzania moet u zich bedenken dat daar infectieziekten voorkomen waarvoor inenting noodzakelijk is. Als u zich niet zou laten inenten bestaat er de mogelijkheid dat de reis niet zo verloopt als u zich had voorgesteld. Regel uw vaccinaties Tanzania op tijd en voorkom dat u op uw vakantie getroffen word door een infectieziekte.  Voor uw reis naar Tanzania wordt aanbevolen dat u zich laat vaccineren tegen Hepatitis A, DTP en gele koorts. 

Waarom Thuisvaccinatie.nl?

Thuisvaccinatie.nl is de grootste organisatie voor reisvaccinaties bij u thuis. Als u kiest voor Thuisvaccinatie komen er deskundige artsen bij u thuis langs om u te vaccineren. U kunt hierbij aangeven wanneer het u het beste uitkomt,  ook in de avond na het werk of in het weekend als u vrij bent. U wordt gevaccineerd door erkende artsen met de juiste opleiding en deze artsen worden regelmatig bijgeschoold op het gebied van reizigersadvies. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit en daarnaast kunnen de artsen u ook nog enkele tips meegeven over bijvoorbeeld de kwaliteit van het drinkwater op uw bestemming.

Laten vaccineren

Dus gaat u binnenkort op reis en bent u op zoek naar bijvoorbeeld vaccinaties Zwolle of een andere plaats? Surf dan snel naar de website en bekijk de mogelijkheden.