Voor een psycholoog in Amsterdam gaat u naar Empower Psychotherapie

Heeft u de laatste tijd last van angsten, depressies en zit u gewoon totaal niet lekker in uw vel? Dat is erg vervelend. Waarschijnlijk heeft u al gesprekken gevoerd met uw vrienden, uw partner of uw familie. Alleen soms helpt dat niet voldoende. In dat geval is het raadzaam om de hulp van een psycholoog in te schakelen. Zoekt u een psycholoog in Amsterdam? Empower Psychotherapie helpt u dan graag verder. Voor u naar de huisarts gaat kunt u bij ons een vrijblijvend kennismakingsgesprek krijgen. Wij hanteren korte wachttijden, zo hoeft u nooit lang op een gesprek te wachten! 

De problemen waarmee wij u kunnen helpen

Wij kunnen u helpen bij diverse psychische problemen. Bijvoorbeeld wanneer u last heeft van angstklachten. Maar ook wanneer u dwangmatig handelt, last heeft van somberheid, een depressie of hulp nodig heeft bij traumaverwerking zit u bij ons goed! Wij leggen de focus op het oplossen van problemen. Wij zoeken naar een antwoord en ontwikkelen kennis en vaardigheden.

Ons team

Bij Empower Psychotherapie treft u een professioneel team van therapeuten aan. Onze therapeuten spreken meerdere talen. Dus ook als uw moedertaal niet Nederlands is kunnen wij u gewoon helpen om u weer lekker in uw vel te voelen. Iedereen verdient het immers om gelukkig door het leven te gaan!