Voor een breedvakstelling gaat u naar Nolteopslagsystemen.

Bent u op zoek naar een aanbieder van een breedvakstelling? Zoek dan zeker niet verder! U bent bij Nolteopslagsystemen aan het juiste adres. Onze breedvakstellingen bestaan uit een combinatie van de eenvoudige en solide constructie met onze standaardmaten. De stelling geeft u de ruimte om grote losse volumes, zowel losgewicht als normaal gewicht, op te slaan. Het systeem is erg eenvoudig op te bouwen. 

Waarvoor zijn de breedvakstellingen geschikt?

U kunt breedvakstellingen gebruiken voor het opslaan van kleinere en middelgrote producten die u met de hand kunt beladen. U kunt een breedvakstelling zien als een tussenvorm van een legbordstelling en een palletstelling. Er ontstaan meerdere niveaus in de breedvakstelling. In vergelijking met de legbordstelling kan een breedvakstelling grotere producten of grotere verpakkingen opslaan. Dit komt door de grotere overspanning die een breedvakstelling kan dragen. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website.

Alle informatie online te vinden

Wilt u meer informatie over de breedvakstellingen of over Nolteopslagsystemen? Dan kunt u een kijkje nemen op onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons, na het lezen van onze website? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn altijd van harte bereid om u verder te helpen!