Verschillende afmetingen transportbanden

Bent u op zoek naar transportbanden die u kunnen helpen om goederen en producten van A naar B te verplaatsen? Dan is het belangrijk om een goede partij te kiezen. U wilt immers producten van de beste kwaliteit. Daarbij zijn de afmetingen van de transportbanden van groot belang. Meer weten over deze producten? In dit blog leest u meer over de afmetingen.

Verschillende afmetingen

Heeft u enig idee welke afmeting u nodig heeft? De afmeting speelt natuurlijk een grote rol bij de aanschaf van een transportband. Als deze band namelijk te groot of te klein is past hij waarschijnlijk niet goed in de ruimte die u daarvoor over heeft. De meest voorkomende banden zijn tussen de drie en tien meter. Hierbij zit een verschil in de verschillende branches. Zo wordt bijvoorbeeld de kleinste variant veel gebruikt in de recycling- en zandindustrie. Ook de foodsector maakt veel gebruik van deze afmeting transportbanden. De afmetingen transportbandenworden vaak gebruikt voor de zware industrie. Er zitten namelijk rubberen randen aan, zodat ze in ieder geval de kwaliteit blijven behouden.

Meer weten?

Heeft u vragen over de verschillende transportbanden en de verschillende afmetingen? U kunt altijd contact opnemen met de specialisten van ACB Transportbanden. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en zullen u een passend advies geven.