Veilig met motorkleding

Het is belangrijk om als bestuurder van een motor altijd beschermende kleding te dragen. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje en als bestuurder van een motor loopt u gewoonweg meer gevaar als bijvoorbeeld een bestuurder van een auto. Een motorrijder zal namelijk altijd een enorme snelheid hebben wanneer deze een ongeluk zal krijgen, waarna deze niet bijvoorbeeld beschermt zal worden door een airbag. Een motorrijder zal gewoonweg als een zak zand door de lucht vliegen en met gewone kleding zullen de brandwonden onvermijdelijk zijn. Echter met het dragen van motorkleding heeft u nog wel enig bescherming.

Bescherming bij ongeluk

Een ongeluk ligt vaak in een klein hoekje, dus een motorrijder kan tijdens het besturen van zijn motor zo een ongeluk krijgen, wanneer hij met zijn motor over de snelheid scheurt. Het kan zo zijn dat de bestuurder van een motor enorm goed kan sturen, maar een automobilist kan ook een fout maken waardoor deze tegen de motorrijder aanrijdt. Hierdoor kan de motorrijder de controle verliezen en kan deze vervolgens door de lucht vliegen.

Beschermt zijn

Wilt u beschermt zijn wanneer u op uw motor rijdt en wilt u daarom motorkleding aanschaffen? Doe dit dan snel en gemakkelijk bij Van Veen Motoren.