Vandaag nog rozen bestellen?

Wil je iemand verrassen met een boeket rozen? Als je rozen wilt bestellen dan ben je bij BoeketCadeau.nl aan het juiste adres. Hier vind je een ruim aanbod met rozen in diverse kleuren en groottes. Dus of je nou op zoek bent naar traditionele rode rozen of roze en gele rozen: hier kan het allemaal.

Rozen verzorgen
Wil je zo lang mogelijk genieten van de bezorgde rozen? Dan is het belangrijk dat je deze goed verzorgt. Als je zolang mogelijk wilt genieten van de bloemen dan ligt dit deels aan de kwaliteit van de bloemen. Ook is het van belang dat je de rozen op een juiste manier verzorgt. Zo raden we je aan dat je na ontvangst de rozen schuin afsnijdt in een schone vaas met een ruime hoeveelheid water. Bij een boeket rozen ontvang je altijd een zakje snijbloemenvoedsel. Daarnaast is het belangrijk dat je een vaas met rozen dagelijks bijvult met water en de rozen niet op de tocht zet of in de zon.

Rozen bestellen en een kaartje
Wil je de ontvanger nog meer verrassen? Kies dan voor rozen en een kaartje. Dit kan aan het einde van de bestelling bij  BoeketCadeau.nl. Dit wordt vast gewaardeerd door de ontvanger.