Uw trap weer als nieuw!

Bij het onderhoud van het huis wordt vaak gedacht aan de tuin, het schilderen aan de buitenkant en goede isolatie. Maar ook de kwaliteit van de trappen in het huis zijn belangrijk. Ook deze slijten door de jaren  heen en lopen beschadigingen op. De  trappen kunt u laten renoveren door een professioneel bedrijf zoals Up2Go Montage.

Wat doet Up2Go?

Zij renoveren bestaande trappen maar plaatsen ook volledig nieuwe trappen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw houten of betonnen trap een goede onderhoudsbeurt te geven. Zo ziet uw trap er weer als nieuw uit en wordt er ook gekeken naar de stevigheid van de trap.
Een volledig nieuwe trap plaatsen is ook mogelijk. Hiervoor komt het bedrijf bij u thuis langs en bespreekt samen met u de  mogelijkheden. De trap wordt in de meeste gevallen in één dag geplaatst zodat u weinig overlast heeft. De kosten van een nieuwe trappen beginnen pas bij 975 euro!

Het bekleden van uw trap

Toe aan een andere uitstraling van uw trap? Dan is het ook mogelijk om uw trap opnieuw te laten bekleden. Het kan zijn dat de vloerbedekking is versleten. Up2go Montage komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en uiteindelijk uw trap bekleden.