Tandartspraktijk Staalwijk is er voor u

Het is erg belangrijk dat u uw gebit goed verzorgd. Eens in de zoveel tijd hoort daar ook een bezoek aan de tandarts bij. Hiervoor kunt u bij Tandartspraktijk Staalwijk terecht.

Een mondhygiënist

Naast dat u bij deze praktijk terecht kunt voor een tandarts hebben zij ook een professionele mondhygiënist in dienst. Bij een mondhygiënist kunt u terecht voor gezond tandvlees en het voorkomen van gaatjes in uw gebit. Wist u trouwens dat best veel mensen bang zijn voor een behandeling bij een mondhygiëniste of tandarts? Daarom hebben ze bij deze praktijk een manier bedacht om dit te verminderen en ervoor te zorgen dat u gewoon een behandeling durft te ondergaan. De methode die zij gebruiken zorgt ervoor dat u zich ontspannen gaat voelen.

Contact

Als u op zoek bent naar een mondhygiënist in Utrecht of als u geïnteresseerd bent geraakt in een van de andere diensten moet u zeker eens de website bezoeken. Hier kunt u terecht voor meer informatie. Zo kunt u hier onder andere lezen  welke methode zij gebruiken om de angst weg te nemen. Daarnaast kunt u via de website snel en gemakkelijk een afspraak maken of uzelf inschrijven. Tevens vindt u hier een telefoonnummer om persoonlijk contact op te nemen met een van de medewerkers.