Sportief of creatief op kindercamping in Limburg

Die kids hebben wat te vertellen als ze terugkomen van een vakantie op deze kindercamping in Limburg. Bij De Leistert hebben ze namelijk wel even nodig om het hele recreatiepark te leren kennen. Er is veel te doen voor jongens en meiden van diverse leeftijden. Zwemmen, sporten, fietsen en skelteren. Noem maar op! Zijn ze liever creatief bezig? Neem eens een kijkje in het Klushuis. In dit creatieve hart van De Leistert wordt geknipt, geplakt, getimmerd en gezaagd. In het hoogseizoen is er een heuse kinderbingo, een mega recycle knikkerbaan en ‘pimp my shirt’. Voor de echte meidendingen wordt een speciale meidenmiddag georganiseerd. Bekijk vooral eens de foto’s op de website voor een sfeerimpressie. Recreatiepark De Leistert is dit jaar een van de genomineerden voor de Glamping van het jaar Award door Kids Vakantiegids.

Geen kindercamping zonder recreatieteam

Tussen de sportieve en creatieve activiteiten door, worden de kinderen vermaakt door Pluck en Pien. De twee vrolijke fantasiefiguren omlijsten de recreatieprogramma’s op het recreatiepark. De liedjes, dansjes en verhalen van het tweetal staan garant voor een glimlach op het gezicht van ieder kind. En het leuke? Je krijgt ze er gratis bij.

Kindvriendelijke accommodaties

Het handige van deze kindercamping in Limburg is dat je de zoekfuncties voor de geschikte accommodatie kunt afstemmen op de kinderen. Vink bij de kenmerken ‘Kindvriendelijke uitvoering’ aan en al gauw komen er verschillende opties naar voren. De kidsspecials beschikken over kinderhoogslapers en een privé speeltuin. In het pakket zit verder een gethematiseerde kinderkamer, een bolderkar. Huisdier ook mee? Aanvinken maar! Op die manier kom je vanzelf tot jouw ideale vakantieverblijf op het recreatiepark.

Aanvullende informatie? Neem contact op

Heb je vragen over de faciliteiten op de kindercamping of de kidsspecialpakketten? Neem dan contact op met de receptie voor aanvullende informatie en mogelijkheden. Ook kunnen zij precies vertellen welke seizoensgebonden recreatieprogramma’s er in het vooruitzicht staan.