Snel ondernemen met Packstore

Op zoek naar een veelzijdige specialist voor uw onderneming die u kan gaan helpen bij het verzorgen van de logistiek en co-packing? Dan bent u op zoek naar de specialist genaamd Packstore die door middel van hun sociale werkplaats u altijd snel kunnen helpen bij het in- en ompakken van uw goederen en deze vervolgens zeer snel transporteren naar de klant. Packstore kent namelijk enorm veel voordelen voor de ondernemer en is daarom altijd de juiste partner bij logistiek en wanneer u op zoek bent naar co-packing bedrijf.

Altijd snel met Packstore

Packstore is een specialist dat enorm goed kan helpen bij het verpakken van uw producten. Packstore werkt met een sociale werkplaats waar op elk moment van de week een bezetting van zeer gemotiveerde werknemers te vinden is. Packstore werkt namelijk niet alleen van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 17:00, maar zij maken veel langere werkdagen. Packstore heeft namelijk ook bezettingen in de avonden en weekenden en kunnen u daarom op elk moment van de dag voorzien van hun diensten.

Sociale werkplaats

Wilt u profiteren van alle diensten dat Packstore u kan bieden en wilt u graag meer weten over wat een sociale werkplaats precies inhoudt? Klik dan op de volgende link: sociale werkplaats Ede.