Simpel een sapje maken

Het nieuwe jaar is in aantocht en de meeste Nederlanders hebben al hun goede voornemens alweer op papier gezet. Nederland zal 1 januari weer massaal naar de sportschool trekken, omdat er weer een hele grote groep onvrede heeft met hun eigen lichaam. Zij willen gezonder eruit zien en proberen dit door middel van sport en gezond eten.. Een handig apparaat dat u kan helpen bij gezonder leven is de slowjuicer. De slowjuicer perst namelijk heel simpel en snel de meest heerlijke sappen.

Waar te koop?

De slowjuicer kunt u bestellen via de webshop van Greenis Europe. De slowjuicer kent een aantal grote voordelen, want de slowjuicer perst altijd op lage snelheid. Hierdoor komen namelijk vrijwel alle gezonde voedingsstoffen in het glas terecht en hoeft u zich dus geen zorgen te maken over mineralen en vitamines die verdwijnen. Bovendien is de slowjuicer ook nog eens heel eenvoudig te reinigen. Dit doet hij namelijk helemaal zelf, omdat het apparaat een eigen zelfreinigingssysteem heeft. Hierdoor hoeft u de slowjuicer nooit af te wassen of in de vaatwasser te doen.

Slowjuicer bestellen

Wilt u graag meer informatie over het bestellen van de slowjuicer? Bekijk dan snel de website van Greenis Europe en bestel één van de slowjuicers online!