Shutters voor uw raam

U wilt voor uw ramen natuurlijk de mooiste raamdecoratie. Bent u op zoek naar een mooie vorm van raamdecoratie? Neem dan shutters van Droomshutters. Shutters zijn houten lamellen die u met de hand kunt verstellen. De shutters zijn in alle kleuren en maten verkrijgbaar. Shutters zorgen voor maximale lichtinval.

Shutters inmeten door vakmensen

Door de vakmensen van Droomshutters worden de shutters ingemeten. U plant een afspraak en tijdens deze afspraak kunt u met de installateur bespreken wat voor u de beste situatie is. De intallateur neemt dan verschillende monsters mee zodat u kunt zien wat u het mooist vindt. De inmeetafspraak zit bij de standaardprijs inbegrepen. Op de shutters zit drie jaar garantie. De levertijd van de shutters bedraagt over het algemeen 10 tot 12 weken. De shutters worden bij u thuis geïnstalleerd door de installateur van Droomshutters. Ook de installatie zit natuurlijk bij de standaardprijs inbegrepen.

Het aanbod op de site

Bent u benieuwd naar de shutters van Droomshutters? Bekijk dan het aanbod op de site. Maak op de site een afspraak met Droomshutters voor de inmeetafspraak en binnen 24 uur wordt er contact met u opgenomen. Voor meer informatie en voor vragen over de shutters voor uw raam, neemt u contact op met Droomshutters.