Schoonmaakartikelen voor kantoor

Kantoren en bedrijfspanden zijn een bron van bacteriën. U heeft het misschien niet zo snel in de gaten, maar alles wat u vastpakt, is vaak al door 10 mensen voor u aangeraakt. Deze spullen zijn waarschijnlijk aangeraakt voordat iemand zijn of haar handen heeft gewassen en daar zitten nu bacteriën op. Dat is niet erg, maar daarom is het schoonmaken nou juist zo belangrijk. Kijk dus gauw op de website van Blue Wave voor verschillende schoonmaakproducten, want met een gezonde omgeving zorg je ervoor dat jijzelf en je werknemers minder gauw ziek worden. 

Blue Wave

Blue Wave is een organisatie die totaalleverancier is op het gebied van hygiëneconcepten, hotel supplies en reinigingssystemen. Op deze website kun je alles bestellen waarbij het gaat om het schoonmaken en/of reinigingen van ruimtes/spullen op kantoor. Blue Wave streeft ernaar om de beste dienstverlening te bieden in de branches waarin zij werken. Om die reden heeft Blue Wave haar eigen Facility Trade & Service Center waar (potentiële) klanten een indruk kunnen opdoen.

Producten

Blue Wave heeft een enorm groot aanbod aan schoonmaakproducten van het merk Diversey. Dit merk heeft een zeer uitgebreid assortiment aan schoonmaakmiddelen voor verschillende doeleinden. Zo zijn er producten voor vloerverzorging, persoonlijke hygiëne, infectiepreventie, tapijtreiniging etc. Voor vragen over de producten of het plaatsen van een bestelling kun je contact opnemen via deze link of een keertje langskomen.