Ritten terugkijken

Heeft u een onderneming waarbij er veelvuldig gebruik gemaakt wordt van bedrijfsauto’s en u graag wilt weten waar het personeel zich op dat moment bevindt? Dan is het zaak om ritregistratie van de specialist genaamd TraQz in de auto’s te laten aanbrengen, zodat u vanachter u laptop precies kan gaan zien waar de medewerker zich bevindt. Wanneer er dan vervolgens een keer problemen voltrekken, omdat de werknemer veel te laat is of een klant klaagt omtrent een bestelling, kunt u vervolgens de ritregistratie erbij halen en heeft u altijd bewijs achter de hand.

Alles terugkijken

Met ritregistratie zorgt u ervoor dat u op elk moment de ritten volledig kunt terug bekijken. Daarnaast kunt u gewoon live de ritten volgen en heeft u altijd maar een kleine interval van 30 seconden. Op deze manier zullen uw medewerkers niet meer kunnen frauderen en zullen onnodige kilometers niet meer gemaakt worden. Er wordt namelijk nog altijd genoeg gefraudeerd door werknemers die de beschikking hebben over een werkauto. Dit is echter natuurlijk niet de bedoeling van een werkauto.

Profiteer van de diensten

Wilt u meer weten over de specialist TraQz? Profiteer dan direct van hun diensten en bekijk deze diensten online op hun geweldige website!