Risico’s in kaart brengen

Voor een ondernemer is het belangrijk dat hij de veiligheid van al zijn werknemers goed in de peil houdt, aangezien een werknemer wel op een veilige plek moet werken. Je kunt er daarom voor kiezen als ondernemer om een risicoanalyse op te laten stellen door de specialist HMPA. Deze specialist gaat kijken naar alle risico’s in het bedrijf, en zal deze volledig in kaart voor de ondernemer brengen. Hierdoor krijg jij een duidelijk beeld van alle risico’s die zich binnen jouw onderneming afspelen.

Werken met machines

Hedendaags gaan er steeds meer bedrijven werken met machines, en dit natuurlijk ten voordele van de snelheid waarmee er gewerkt kan worden. Echter is een machine natuurlijk ook iets waarbij er grote ongelukken kunnen gebeuren. Zo kan het natuurlijk zijn dat bijvoorbeeld een werknemer zijn vingers in een machine krijgt, waardoor hij zijn vinger kan verliezen. Het is dus belangrijk dat jij als ondernemer op de hoogte bent van alle risico’s die zich in jouw bedrijf bevinden.

Wil ook jij de risico’s van jouw onderneming op kaart laten zetten door de specialist HMPA, en ben jij benieuwd in welk opzicht zij nog meer iets voor jou kunnen betekenen? Surf dan eens naar de website, en neem contact op met HMPA.