Risico inventarisatie en evaluatie voor bedrijven

Heeft jouw bedrijf een Risico inventarisatie en evaluatie nodig? Dit is een keuring die moet voldoen aan de vele eisen van de Europese Unie, er zijn talloze producten die een keuring als deze nodig hebben. Van een eenvoudige afstandsbediening tot een complexe machine. Van een belangrijk product als medische hulpmiddelen tot grote installaties. Bij alles is een CE keuring verplicht en het is dan ook zo dat je boetes kunt krijgen zolang je niet in het bezit bent van deze CE markering. 

Een analyse speciaal voor bedrijven

De keuring word uitgevoerd door een bedrijf als HMPA, zij zorgen er voor dat de keuring ontzettend goed zal verlopen en dat jij aan je keuring voldoet zolang jij dat ook daadwerkelijk doet. De eisen van de keuring zijn er veel en zijn ontzettend streng. HMPA zal er voor zorgen dat de keuring spoedig verloopt en dat je een uitgebreid adviesrapport krijgt dat hoort bij jouw bedrijf en bij de diensten die jij verricht en de producten die jij verkoopt.

De Risicoanalyse is zeer uitgebreid en op maat gemaakt voor het bedrijf in kwestie. Je maakt de keuze om bij HMPA te komen als je graag alles door wil nemen en je een CE markering wilt behalen. Deze markering is verplicht en je zult dan ook boetes en eventuele andere consequenties ondervinden zolang je de markering niet hebt.