Recreatiepark in Limburg boeken?

Wilt u een vakantie boeken in eigen land? Zoek dan niet verder! Wij kennen een leuk adresje waar u zich sowieso zult vermaken, namelijk bij camping de Leistert. Deze camping in Limburg heeft maar liefst 5 sterren en is door de ANWB uitgeroepen als topcamping. Kortom: als u hier uw vakantie gaat boeken dan weet u zeker dat u zich zult vermaken. Er is hier namelijk genoeg te beleven. Benieuwd wat? We leggen het graag aan u uit in deze blog.

Wat te doen?
Bij camping de Leistert kunt u verschillende dingen beleven en doen. Neem in duik in het subtropische zwembad, sla een balletje op de golfbaan en gooi kegels om op de bowlingbaan. Ook aan de kinderen wordt gedacht. Zo is er een groot indoor speeltoestel en worden er regelmatig activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Maar niet alleen op de camping zelf kunt u genoeg beleven. Ook in de buurt kunt u zich goed vermaken. Zo ligt de camping nabij grote steden als Weert, Roermond en Venlo waar u prima kunt shoppen of een terrasje kunt pakken. Houdt u van de natuur? Dan kunt u uzelf hier ook goed vermaken, want er zijn maar liefst drie natuurparken in de buurt.

Reserveren
Denkt u dat deze camping in Limburg de geschikte camping is waar u kunt kamperen? Neem dan snel een kijkje op de website van camping de Leistert en bekijk de foto’s en lees de verdere informatie. Zo krijgt u meteen een beter beeld.