Prachtige lampen voor in mijn eerste huis

Over een maand ga ik uit huis, ik heb mijn huisje al wel maar ik ben nog bezig met verven, behangen en een aantal kleine aanpassingen. Gelukkig kan ik nu langzaam aan mijn meubeltjes en spulletjes bij elkaar gaan zoeken. 

Een opvallende lamp boven de eettafel

Ik had al wat gespaard voor mijn uitzet, handdoeken en servies had ik al een hele tijd in de kast staan en nu word het toch echt tijd voor het echte werk. Ik koos voor een heel neutrale inrichting zodat ik op de accessoires volledig los kon gaan. Zo keek ik bij Wonen met Lef, mijn favoriete woon webshop waar ze merken als HK living verkopen. 

Dit merk is mijn favoriete merk, zeker als het op lampen aan komt, ik heb dan ook geld op zij gezet zodat ik zo’n prachtige lamp kan aanschaffen. Ik koos voor een wat hoekige industriële lamp in een koper kleur voor boven de eettafel en op  het tv meubel komt een bureaulamp te staan in dezelfde kleur en stijl.

HK Living lampen zijn van zeer goede kwaliteit en zijn ontzettend opvallend, daarom vind ik ze prachtig. Ze zijn groot, stoer, industrieel en robuust. Hierdoor zullen ze ontzettend goed afsteken bij mijn simpele inrichting. Ook de koperkleur zal erg goed passen.