Packstore B.V. is geen sociale werkplaats in Amsterdam, het is zoveel meer

Packstore B.V. is geen sociale werkplaats in Amsterdam, het is zoveel meer. Hier staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel. Zij nemen verantwoordelijkheid voor de mens en de maatschappij. Ze hebben mensen in dienst die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Samen met uitkeringsinstanties worden deze mensen een kans geboden om zich weer te kunnen ontwikkelen in de maatschappij. Kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en scherpe tarieven staan hier centraal. 

Wat zijn de voordelen van Packstore B.V.

Bij Packstore B.V. geniet u van vele voordelen. Allereerst gaat u samenwerken met een maatschappelijk betrokken ondernemer. De behoefte en belangen van zowel de klant als de medewerker zijn belangrijk. Daarnaast worden er scherpe tarieven gehanteerd. De service kan ook last-minute zijn, dus ook in de weekenden en de avonden. Tot slot is er een goede opslag van goederen.

Wilt u graag meer weten?

Wilt u graag meer informatie over deze onderneming? Ga dan naar de website van Packstore B.V. Hier kunt u lezen wat u maar wilt. Heeft u toch nog een vraag en / of een opmerking? Of wilt u graag advies. Dan kunt u altijd contact opnemen. U wordt van harte verder geholpen.