Oplossing tijdens scheiding

Een scheiding kan enorm stug verlopen en kan hierdoor enorm veel problemen kennen. Zo kan het verdelen van de spullen tot enorm veel ruzie en stress leiden en wordt hierbij vaak ook nog eens een rechtszaak aangespannen. Zorg dat het niet zover komt en schakel bij problemen direct een mediator in. Een mediator zal ervoor zorgen dat beide partijen tot een goed einde komen en zij hier helemaal zelf voor zorgen. Het effect van een mediator is enorm, omdat bij een mediator altijd iedereen tevreden naar huis zal gaan. De mediator in Zwolle is zo’n goede voorbeeld hiervan.

Geen oneindige discussie

De mediator zal ervoor zorgen dat er niet een oneindige discussie zal zijn, maar jullie naar elkaar leren luisteren en ontdekken wat ‘geven en nemen’ nu precies inhoudt. De mediator zal geen standpunt nemen en zal ervoor zorgen dat u gewoon een wijze les in effectiviteit krijgt. U zal leren luisteren naar een ander, terwijl de ander ook zal leren luisteren naar u. Hierdoor zal u altijd naar de perfecte oplossing geleidt worden.

De website van de mediator

Bent u op zoek naar een mediator en wilt u graag de website van De Mediator bekijken? Surf dan snel naar hun website voor alle nodige informatie.