Op zoek naar hulp in Amsterdam voor uw traumaverwerking?

Zoekt u hulp in Amsterdam voor uw traumaverwerking? Zoek dan niet verder. U bent bij Empower Psychotherapie geheel aan het juiste adres. Het kan zijn dat u recentelijk een trauma opgelopen heeft. Ook kan het zo zijn dat u een onverwerkte trauma uit uw jeugd heeft. Hoe dan ook: wij helpen u graag verder met de verwerking.  Een trauma brengt namelijk, zowel fysiek als mentaal, veel onrust met zich mee. Om u weer wat meer ontspannen door het leven te laten gaan hebben wij verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld middels EMDR of gedragstherapie. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Hoe gaat Empower Psychotherapie te werk?

Wij werken met een aantal stappen. Allereerst is er een kennismakingsgesprek. Vervolgens krijgt u een verwijzing met een intake. Hier wordt een behandelplan opgesteld. Vervolgens de verloop van de therapie met uiteraard de therapie. Tot slot volgt er een evaluatie. U kunt op onze website een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen van 45 minuten.

Alle informatie op de website te vinden

Wilt u meer informatie over onze traumatherapie? Ga dan naar onze website. Hier kunt u uiteraard ook meer lezen over Empower Psychotherapie. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft.