Mooie keramische terrastegels

Bent u op zoek naar maximaal gebruiksgemak van uw terras, dan kunnen mooie buitentegels van een echte specialist als Totaaltegel daaraan bijdragen.
Zo kunnen keramische buitentegels voor u de uitkomst bieden. Keramische tegels zijn ‘gebakken’ en hebben daardoor een keihard oppervlak. De keramische tegels van Totaaltegel zijn slijtvast, kleurvast en zeer onderhoudsarm.

Totaaltegel verkoopt ze!

Het bedrijf totaaltegel verkoopt Keramische terrastegels. Zij importeren de tegels bijvoorbeeld uit de landen Spanje en Italië. Zij kopen de tegels groot in en kunnen ze daardoor goedkoper aan u doorverkopen. U kunt de tegels altijd komen bekijken in de showtuin. Tegels die helaas niet in grote oppervlakte te bekijken zijn, maar wel heel goedkoop zijn; zijn de budgettegels. Dit zijn tegels waar u bijvoorbeeld een samplet van mee kan nemen!

Voordelen

Keramische terrastegels hebben veel voordelen. De tegel is met twee centimeter wel dunner dan een natuursteen tegel die vaak 2,5 tot drie centimeter is. Toch kan een keramische terrastegel meer belasting dragen dan haar grote broer de natuurstenen tegel. Ook heeft een keramiek terrastegel een goede kleurvastheid, een goede krasvastheid en een hoge antislipwaarde! Daardoor is een keramische terrastegel uitermate geschikt om toe te passen rondom een zwembad. Tot slot is een keramische terrastegel goed bestand tegen vorst, de tegel kan dus elk seizoen aan!

Wilt u meer weten?

Wilt u graag meer te weten komen over de keramische terrastegel? Ga dan naar de website van totaaltegel. Indien u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen.