Modulaire schoolgebouwen maakt u samen met ALHO

Wilt u graag modulaire schoolgebouwen gaan bouwen? Dan helpt ALHO u graag verder met deze droom. Wie of wat is ALHO precies? ALHO werkt met doelgerichte en flexibele schoolbouwconcepten, Zo kunnen ze leslokalen, bibliotheken, opvanglokalen, technische lokalen, ateliers, kantines en zelfs internaatkamers voor u realiseren. De inrichting van de modulaire bouw lijkt sterk op de conventionele bouw. Het kent echter wel de voordelen van de industriële fabricage. Wanneer u graag een tijdelijk schoolgebouw wilt dan ben u ook geheel aan het juiste adres bij ALHO. Ze kunnen bijvoorbeeld ook voordelig containergebouwen voor u realiseren. 

De vele voordelen van modulaire schoolgebouwen van ALHO

De modulebouw kan snel gerealiseerd worden. Dat is fijn want zo is uw project snel afgerond. U kunt vooraf samen met ALHO een vaste en overeengekomen prijs afspreken. U krijgt een vaste opleveringstermijn en één hoofdaannemer die ook als ervaren partner dient. De modulebouw is duurzaam en dat betekent dat u, middels deze bouw, een steentje bijdraagt aan het milieu! Ook zorgt de modulebouw voor een aantrekkelijke architectuur. Alleen maar voordelen dus!

Bent u geïnteresseerd?

Wanneer ALHO uw interesse heeft weten te wekken kunt u uiteraard op de website nog veel meer informatie vinden. Wilt u liever persoonlijk contact? Dan kunt u altijd even bellen of mailen. U wordt graag verder geholpen.