Meer gemak met bedrijfswagens

Zijn uw werknemers veel met de auto in de weer tijdens werktijden?  Bedrijfswagens zijn dan een mooie oplossing. Zo kunt u niet alleen de werknemers die geen auto hebben een mogelijk geven snel op plekken te komen, ook kunt u de kilometer afstanden zo goed bijhouden en weet u wat uw werknemers van uw krijgen voor de gereden afstanden. U heeft de keuze uit niet alleen bestelwagens maar onder andere ook uit koelauto’s, open laadbakken, rolstoelauto’s en bakwagens. Wilt u geen auto kopen maar zit u nog wel steeds met hetzelfde probleem? Lease dan een auto! Veenhuizen B.V. helpt u met alles wat betreft bedrijfswagens uit.

Kopen, Leasen of een pakket

Bij Veenhuizen B.V. kunt u niet alleen terecht om bestelwagens te kopen, ook om bestelwagens te huren en je kunt er zelfs afleverpakketten bestellen. Zo heeft u keuze uit het basispakket wat bij alle verkochte bedrijfswagens al in zit, een premium pakket en een excellent pakket. Het grootste verschil in de verschillende pakketten is de garantie, de onderhoudsbeurt en de prijs

Wilt u een bedrijfswagen kopen of leasen? Neem dan gauw een kijkje op de website van Veenhuizen B.V.! Voor vragen of onduidelijkheden kunt u terecht via telefoon of mail.