Magazijnstellingen van de specialist

De magazijninrichting is een erg belangrijk deel van uw magazijn, want natuurlijk wilt u dat alle ruimte zo goed mogelijk word benut zodat u zoveel mogelijk producten kwijt kunt. DPV Montage bied u diverse mogelijkheden in het geval van magazijninrichting waarbij wij u volledig magazijninrichting op maat bieden. Er zijn namelijk verschillende constructies en afmetingen voor verschillende doeleinden als u het heeft over magazijnstellingen en magazijninrichting. De stellingen die DPV montage monteren en/of demonteren zijn constructie vloeren, inrij stellingen, legbord stellingen en pallet stellingen. 

Gespecialeerde werknemers van DPV Montage

DPV Montage is een montageorganisatie met al meer dan 20 jaar ervaren, tevens mag DPV Montage zich een van dé beste montageorganisaties van Nederland noemen. Door de jaren heen is DPV Montage veel ontwikkeld tot een landelijke onderneming en specialist in de montage van magazijnstellingen. Door middel van professioneel inzicht en een scherpe prijs kunt u er bij DPV Montage niet om heen. Daarnaast staat persoonlijk contact boven aan en worden alles met de klant overlegt.

Geheel kosteloos komt DPV Montage bij u langs om het magazijn te inventariseren en de mogelijkheden met u op een rijtje te zetten. Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen of een kijkje nemen op de website. Voor al uw magazijninrichting bent u bij DPV Montage bij het juiste adres.