Logistieke dienstverlening van Packstore

Heeft u een bedrijf met magazijn en kunt u hulp gebruiken bij inpakken, ompakken of bijvoorbeeld stickeren van uw producten? Bij Packstore bent u dan aan het juiste adres. Packstore is de fulfilment, co-packing en logistiek specialist. Packstore voert een pakket aan logistieke diensten uit vanuit een centraal gelegen magazijn in Ede en staat ook wel bekend als sociale werkplaats Hengelo.

Een totaalpakket

Packstore biedt u een totaalpakket, wat u anders bij verschillende aanbieders in moet kopen. Packstore kan u helpen met veel verschillende diensten. Zo helpen ze u bij inpakken en ompakken van goederen, monteren van halffabricaten, inpakken van mailings, stickeren van artikelen en het opzetten en afvullen van displays. Ook kunnen ze bij Packstore uw goederen opslaan in het grote magazijn of helpen bij order picking. U profiteert van een aantal voordelen bij Packstore. Zo is Packstore maatschappelijk betrokken en hebben zij mensen in dienst, die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Ook profiteert u van de scherpe tarieven en de unieke last-minute service.

Hulp van Packstore

Bent u geïnteresseerd in de hulp van Packstore? Ga naar de site voor een volledig overzicht van de dienstverlening en mogelijkheden. heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan op de site.