Lenen kan bij Goedlenen

Het is soms niet te voorkomen dat u een dure aankoop of een verbouwing moet (laten) doen voor zakelijke of privé doeleinden. Als u dit niet kunt voorkomen, maar ook niet genoeg geld heeft om deze aanschaf te kunnen betalen. Dit lijkt een probleem te zijn, maar het tegendeel is waar. U kunt door middel van lenen de verbouwing of aankoop door laten gaan. Lenen kan bij Goedlenen.

Hoe werkt het?

Lenen is een begrip wat niet onbekend is. Als het gaat om een lening vanwege een groot bedrag voor bijvoorbeeld een verbouwing of andere grote investering, dan leent u het bedrag van een kredietverstrekker. In dit geval is dit Goedlenen. U betaalt dit bedrag dan in termijnen tegen een laag percentage rente terug aan Goedlenen. Zo kunt u gewoon de aankoop of verbouwing door laten gaan. Er zijn verschillende leningen waaruit u kunt kiezen. Op deze manier vindt u altijd een lening die past bij uw situatie. We zullen een voorbeeld bespreken. De rest kunt u op de website vinden.

Krediet lening voor zelfstandigheden

De voorwaarden voor het kunnen verstrekken van een krediet lening voor zelfstandigen zijn het hebben van een koopwoning, het hebben van een zelfstandige onderneming voor minimaal 3 jaar en het hebben van een goed BKR. Deze lening mag uitsluitend worden gebruikt voor privé doeleinden.