Lederen menukaarten zijn chique!

Wanneer u een eigen restaurant heeft wilt u natuurlijk dat alles tip top in orde is. Zo moet het eten wat geserveerd wordt van uitstekende kwaliteit zijn, de bijbehorende dranken moeten lekker smaken, de ambiance moet goed zijn en het personeel moet vriendelijk zijn. Maar soms zit het hem in de details wat een gast van een restaurant vindt. Bijvoorbeeld in de opmaak en het materiaal van de menukaarten.  Bij Place Add kunt u lederen menukaarten bestellen. Een lederen menukaart geeft direct een chique en elegante uitstraling. Wat ín de menukaart staat is natuurlijk al fantastisch, maar met een lederen menukaart zult u de gast al vanaf de buitenkant imponeren. Bent u benieuwd naar wat Place Add precies voor u kan betekenen? Lees dan snel even verder voor meer informatie .. 

Drie soorten menukaarten

U kunt bij Place Add kiezen uit drie soorten menukaarten. Zo is er de standaard leren menukaart, de luxe leren menukaart en tot slot de ruwe leren menukaart. U kunt op de website zelf bekijken hoe ze er uit zien!

De website

Naast menukaarten verkoopt Place Add nog veel meer benodigdheden voor in een restaurant. Bent u daar benieuwd naar? Ga dan snel naar de website om meer informatie te kunnen vinden.