In dienst inpakken

Voor mijn onderneming ben ik op zoek gegaan naar een sociale werkplaats in de omgeving van Rotterdam. Deze kon ik in eerste instantie niet direct vinden, maar uiteindelijk kwam ik terecht bij de sociale werkplaats Rotterdam, genaamd Packstore die mij kon helpen bij het inpakken van mijn producten. Bovendien noemt Packstore zichzelf niet een sociale werkplaats, maar noemen zij zichzelf een bedrijf dat bezig is met het maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Inpakken van producten

Voor mijn onderneming ben ik ontzettend druk met allerlei zaken rondom de onderneming. Echter heb ik om deze reden geen tijd om mijn eigen producten zelf in te pakken, en heb ik te weinig mensen in dienst om dit te doen. Om deze reden besloot ik in samenwerking te gaan met Packstore, die voor mij hedendaags de producten inpakken. Hierdoor heb ik enorm veel tijd voor het ondernemen, en hoef ik niet meer dagelijks in het magazijn in te springen voor het inpakken van de producten. Er is een last van mijn schouders, en dit allemaal met dank aan Packstore.

Wil ook jij jouw producten laten inpakken door Packstore? Dat kan! Surf direct naar de website van Packstore, en vraag direct een gratis offerte aan bij de specialist op het gebied van inpakwerk!