Iedereen mee naar de 5 sterren camping

Een 5 sterren camping biedt net dat beetje extra. Maar wat precies? Denk bijvoorbeeld hoogwaardig hygiënisch sanitair, de meest uiteenlopende activiteiten en alle faciliteiten op het park zelf. Maar ook de accommodaties zijn stuk voor stuk van de beste kwaliteit. Met hoeveel personen van welke samenstelling u ook van plan bent op vakantie te gaan, bij De Leistert is iedere accommodatie maatwerk voor uw gezelschap. Ook voor ouderen, kinderen en mindervaliden.

 

Gaat u met de hele familie?

Neem opa en oma gewoon eens gezellig mee! Of boek eens een vakantie samen met een bevriend gezin. Bang om de hele week bij elkaar op de lip te zitten? Dat is helemaal niet nodig. Bij De Leistert heeft u namelijk de mogelijkheid om fantastisch grote accommodaties te boeken. Wij lopen er even met u doorheen om u alvast een beeld te geven. Op dit recreatiepark zijn namelijk diverse prachtige bungalows te huur. Denk aan een bungalow in authentieke Limburgse boerderijstijl. Een dergelijke vakantieboerderij beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers. Daarnaast heeft u een eigen sauna, whirlpool en een gashaard. Liever op het terras? De terrasheaters staan voor jullie klaar, net als de Weber barbecue. De grootste bungalow biedt plaats aan maar liefst 18 personen. Met negen slaapkamers en 5 badkamers kunnen jullie prima een weekje vertoeven zonder elkaar in de weg te lopen. Deze accommodatie is met traphekje, bolderkar en afgeschermde wandcontactdozen erg kindvriendelijk.

 

Nieuwsgierig geworden?

Natuurlijk bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw volgende vakantie. Of wellicht bent  u geïnspireerd geraakt. Daarom is het aan te raden om vast eens online een kijkje te nemen op het park, bijvoorbeeld door de online virtuele tour. Heeft u vragen of behoeft aan aanvullende informatie?  Neem dan gerust contact op met de receptiemedewerkers, zij staan u graag te woord.