Huren van een zaal in Zoetermeer

Heeft u de opdracht gekregen om voor binnenkort een vergaderlocatie te regelen voor een grote vergadering? Heeft uw eigen kantoor hier niet voldoende capaciteit voor? Dan bent u bij t Manneke geheel aan het juiste adres voor het huren van een zaal in Zoetermeer. T Manneke is goed te bereiken vanaf de Randstad. Ook is hier voldoende parkeergelegenheid. De zalen zijn voorzien van Wi-Fi, geluidsinstallatie en een beamer. Zo kunt u hier eigenlijk alles doen wat u moet kunnen doen op een vergadering. Bent u benieuwd naar meer informatie? Lees dan gerust even verder!

Een gegarandeerd succes

T Manneke is een locatie die prachtig landelijk gelegen is. Het gebouw is een mooie verbouwde boerderij. U kunt hier met diverse groepssamenstellingen terecht. Of u nu met 15 of 250 mensen komt; het is geen enkel probleem voor t Manneke. Bij t Manneke wordt uw vergadering gegarandeerd een succes! En wie weet.. welicht wordt dit wel uw vaste vergaderlocatie!?

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie over t Manneke? Geen enkel probleem. U kunt allereerst terecht op de website. Tevens kunt u ook altijd contact opnemen indien u graag meer informatie had gewild die u zo snel niet op de website kunt vinden